FILLERS

FILLERS

Som fillers brukes det cross linked hyaluronsyre (HA), calcium hydroxylapatite (“Radiesse”), autolog fett (“Nanograft” og “Micrograft”).

HVA ER HYALURONIC SYRE? (“JUVEDERM”, “RESTYLANE”)?

Hyaluronic syre er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Det kan fylles både i linjer/rynker, søkk og for å skape volum i f.eks lepper eller kinn. Hyaluronic syre gir også huden fuktighet, noe som øker collagenproduksjonen i området som blir behandlet, dette gjør at huden i de fleste tilfeller faktisk blir permanent glattere i området som blir behandlet.

Det er minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Området som skal behandles kan også bedøves på forhånd ved hjelp av bedøvelsekrem. Man kan bli litt hoven og oppleve blåmerker etter behandling, dette er forbigående.

Restylane finnes i mange ulike tykkelser, og tilpasses alt etter området som skal behandles, eller hvor mye behov det er for volum i området. Restylane lammer ikke området som behandles, men gir fuktighet og/eller økt volum i huden. Effekten av Restylane varer i gjennomsnitt mellom 6-12 mnd.

Dr Kucinar setter filler med den revolusjonelle microcanulla.